Badkamer op maat • Aerts wonen
Aerts Wonen bvba Voor al uw interieur projecten en inrichtingen op maat.

Totaalrenovatie badkamer op maat

 

 

Aerts Wonen is uw partner voor het realiseren van uw badkamer op maat in de provincie Antwerpen. De badkamer is steeds meer een plek om helemaal tot rust te komen en te herbronnen na een hectische dag. Kies daarop voor een badkamer aangepast aan uw noden en wensen.

De laatste jaren focussen wij ons op het totaalbeeld. U kan op ons rekenen voor een totaalrenovatie van uw badkamer: uitbreken, vernieuwen en plaatsen van leidingen, gyprocwerken, vloer- en tegelwerken. We werken voor dit laatste steeds met dezelfde kwalitatieve Belgische onderaannemer voor tegelwerken. Op 7 werkdagen heeft u al een volledig gerenoveerde badkamer!

 

Bij Aerts Wonen staan we u bij van ontwerp tot realisatie van uw badkamer. We staan u graag bij met professioneel advies bij uw materiaalkeuze en verzorgen de kwalitatieve afwerking van het plaatsen van sanitair, badkamermeubels, …

 

Bekijk hier onder enkele badkamer realisaties, steeds op maat van de desbetreffende klant. Start de installatie van uw droombadkamer, contacteer Aerts wonen voor meer informatie.

 

 

 

Enkele realisaties

 

 

Voor en na

 

 

 

CONTACTEER ONS

0495 20 39 36 info@aertswonen.be  CONTACT